Termeni și condiții

Dorim să vă mulțumim pentru vizitarea paginii noastre de internet și pentru interesul manifestat față de produsele noastre. Folosirea, vizitarea sau achiziționarea acestor produse din magazin(website) implică acceptarea acestor Termeni și Condiții. Vă recomandăm călduros să citiți cu atenție această secțiune și ne cerem scuze pentru eventualele erori apărute din cauza anumitor modificări sau upgrade-uri efectuate.

Acest magazin(website) este întreținut și administrat de Bertea Liviu PFA. Adresa companiei este Drumul Fermei 23.

Reg. com.: F23/135/19,02,2020

Cui: 42290996

Adresa: Strada Drumul Fermei nr. 23, Oras Popesti Leordeni, Judetul Ilfov

IBAN: RO27BTRLRONCRT0398794301

Banca Transilvania

Termeni și Condiții Generale

Programe(software)

Atunci când plasați o comandă în magazinul nostru microkey.ro(website), vă rugăm să luați în considerare, să citiți, să fiți de acord și să întelegeți Termenii și Condițiile de utilizare ale acestui website. Dorim să ne asigurăm că întelegeți și acceptați orice limitări ale unui(unor) produs(e) anume, pe care urmează să le achiziționați. Vă rugăm să luați în considerare că noi nu comercializăm acest(e) produs(e) insoțite de cutii, stickere sau alte documente. Produsul(ele) din magazinul nostru(licențele electronice) sunt livrate în format digital și vin însoțite de factură.

Versiunile programelor oferite pentru descărcare sunt în format .ISO sau .ZIP(este necesar să extrageți fișierul cu un program specializat in dezarhivare, precum 7-Zip sau Winrar) sau ca imagine in formatul .ISO(în acest caz este necesar să creeați un DVD/CD/Stick USB bootabil). Instrucțiuni pentru fiecare pas in parte găsiți în secțiunea dedicată cliențiilor.

Termenul de „Licente Transferabile” se refera la Windows 10 Anniversary Update , care permite asocierea licentei Microsoft cu un cont Microsoft. In cazul in care Microsoft decide sa inlature acest beneficiu , si/sau numarul de activari telefonice prin Instalation ID depaseste cel permis de catre Microsoft , si/sau clientul foloseste aceste licente pe mai multe device-uri in acelasi timp ,si/sau clientul prin orice actiune face imposibila activarea licentei  , si/sau clientul incalca Termenii si Conditiile Microsoft in orice fel ,  iar acesta nu mai poate instala Software-ul , licentele nu vor fi inlocuite.

Licente-windows.ro comercializează aceste produse doar în format digital. Nu comercializăm aceste licențe împreună cu suport media(CD/DVD, Stick). În anumite cazuri excepționale, putem livra aceste produse însoțite de suportul media dar vom declara seaparat acest lucru și îl vom evidenția în mod repetat. Programele electronice disponibile pentru descărcare, cunoscute si sub formă de ESD, pot fi în anumite cazuri licențe pre-activate, dar perfect funcționale, legale și activabile. Programele ESD pentru download nu vin însoțite de alte bunuri precum suport media CD/DVD, certificate COA sau stickere. Livrăm licențe valide, legale și utilizabile pe o perioadă nedeterminată de timp sau pe o perioadă determinată de timp(acest fapt este specificat in descrierea sau textul produsului). Pentru fiecare program achiziționat din magazinul nostru trebuie să acceptați si să fiți de acord cu aceeastă secțiune Termeni și Condiții.

Dreptul de autor – Copyright

Toate drepturile sunt rezervate de către Licențe-windows.ro. Magazinele noastre(paginile web) și conținutul acestora intră sub incidența legii drepturilor de autor(Copyright). Textul, imaginile, graficele, fișierele audio, video, scripturi și alte informații sau date, cât și aranjarea acestora in pagina microkey.ro, sunt în totalitate protejate de legea drepturilor de autor(Copyright) și a altor forme de protejare a activitații intelectuale. Acestea nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scopuri comerciale sau pentru distribuire, astfel încât să existe un caștig material de pe urma acestora. Reproducerea individuală a acestor obiecte este permisă doar pentru uz-privat. Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de autor(Copyright) prevăzute de legislația în vigoare și să ia la cunostiință că utilizarea neautorizată a acestor date, informații si obiecte se pedepsește conform legii drepturilor de autor.

Conținutul și utilizarea magazinului(website-ului)

Magazinul Licente-windows.ro este pus la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi informații de interes general despre produsele si prețurile considerate de Licențe Windows ca fiind de interes pentru utilizatori. Garantăm utilizatorilor access limitat, în interes personal, astfel că nu vă conferă dreptul de a descărca, reproduce, copia sau exploata în orice manieră, parțial sau integral, acest website. Utilizatorii se obligă să acceseze și să utilizez website-ul în scopurile și mijloacele pentru care a fost gândit și care să nu constituie o utilizare abuziva. Conținutul paginii noastre a fost creeat cu mare grijă, totuși, nu vă putem garanta acuratețea conținutului, deplinătatea și actualitatea lui. În acord cu reglementările legale suntem responsabili pentru conținutul de pe aceste pagini web. În acest context vă rugăm să luați la cunoștiință că nu suntem obligați să monitorizăm transmiterea și stocarea informațiilor a terțe părți sau să investigăm circumstanțele activităților ilegale. Obligațiile noastre sunt de a înlătura și de a bloca utilizarea acestor informații, intrând sub incidența legii.

Limitarea Răspunderii

Licente-windows.ro nu poate fi trasă la raspundere pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea și neactualizarea informațiilor publicate pe website. În cazul în care prețurile sau alte detalii au fost afișate greșit, ne alocăm dreptul de anulare a comenzii și de a vă anunța în cel mai scurt timp posibil, în cazul în care produsul nu a fost livrat. Prețurile sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Administratorul acestui website iși rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestuia fără notificare în prelalabil a utilizatorilor. Utilizatorii primesc acces permanent la secțiunea Termeni și Condiții ale acestui website(magazin). Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizat doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă. În cazul în care apar erori în cadrul articolelor publicate vă rugăm să luați la cunoștiință că informațiile acestui website(magazin) vă sunt oferite de bună credință, din surse apreciate de noi ca fiind de încredere. În cazul în care vreunul din articolele publicate de noi intră sub incidența legii drepturilor de autor(Copyright), vă rugăm să ne anunțați pentru a lua măsurile care se impun în remedierea acestei situații.

Produsele care vin cu garantie de activare de la Furnizori , au specificate pe pagina produsului acest lucru. In cazul in care s-a depasit termenul de activare , nu solutionam cereri ulterioare. Este responsabilitatea clientului nostru sa verifice daca produsele au un termen limitat de activare indiferent de metoda de achizitie.

Responsabilitatea pentru conținutul link-urilor externe(către alte pagini web ale terțelor părți) revine operatorilor și administratorilor website-urilor respective(din link). Dorim să precizăm că la momentul publicării link-urilor violarea vreunui drept nu a fost evidentă. Dacă vom fi informați de încălcarea legilor prin intermediul link-urilor publicate, vom lua măsurile necesare imediat.

Orice disputa sau pretentie se va solutiona de comun acord. In eventualitatea in care nu poate fi solutionata de comun acord, disputa ce rezulta din sau in legatura cu prezentul Contract se va solutiona de catre instanta judecatoreasca competenta din Bucuresti. 

Imaginile prezentate în magazinul(website-ul) Licente-windows.ro sunt cu titlu de prezentare, existând posibilitatea ca produsele livrate să fie diferite de aceste imagini. Nu vă putem garanta disponibilitatea produselor puse la vanzare în magazin și ne rezervăm dreptul de a nu onora anumite comenzi în cazul în care produsele respective nu se află pe stoc. Nu ne obligăm să motivăm neonorarea comenziilor iar banii încasați vor fi returnați clientului/clienților. Toate produsele comercializate de noi vin insoțite de factură. Valoarea maximă a obligațiilor ce revin companiei licențe Windows în fața clientului în cazul nelivrării, sau a livrarii necorespunzătoare a produselor este valoarea sumelor încasate de catre compania Licențe windowsL, de la client.

Prelucrarea datelor cu caracter personal – Confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, magazinul(website-ul) nostru, administrat de către Bertea Liviu PFA, are obligația de a utiliza și de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați dumneavoastră, un mebru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării acestor informații este utilizarea acestora în vederea facturării produselor comandate.

Sunteti obligat(ă) să ne furnizați informații și date, concrete și reale, acestea fiind necesare pentru generarea corectă a facturilor fiscale pentru produsele comandate în cadrul magazinului nostru(website). Refuzul dumneavoastră poate atrage anularea comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces și intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora din baza noastră de date. Dacă informațiile și datele furnizate sunt incorecte, vă rugăm să ne informați în cel mai scurt timp posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată si semnată la adresa sediului firmei noastre sau pe adresa de e-mail info@microkey.ro.

Paginile de internet deținute de către Bertea Liviu PFA pot include link-uri către alte pagini de internet pentru care nu ne asumăm nici un fel de raspundere legală privind confidențialitatea datelor dumneavoastră personale. Compania noastră respectă dreptul dumneavoastră la intimitate și vă garantăm protejarea datelor cu caracter personal, asigurându-vă că acestea nu vor fi difuzate sau oferite catre terțe părți decât cu acordul dumneavoastră.

Înregistrarea unui cont

În cadrul magazinului nostru Licente-windows.ro vi se oferă posibilitatea de a vă înregistra cu un cont de client prin completarea și trimiterea formularului de înregistrare găzduit pe website-ul(magazinul) nostru. Este necesar să ne contactați în scris imediat în cazul în care luați la cunoștiință utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră. Nu este permis să utilizați contul altei persoane pentru accesarea acestui website, doar cu acordul expres al persoanei respective.

Licențe-windows.ro își rezervă dreptul de a suspenda sau de a șterge anumite conturi, în orice moment, fără o înștiințare prealabilă, sau fără a oferii vreo explicație utilizatorilor respectivi.

Modalitati de plată si prețuri

Toate prețurile afișate în magazinul(website-ul) licente-windows.ro nu includ TVA.

licențe-windows.ro acceptă ca și modalitate de plată, plata prin intermediul cardurilor de credit/debit MasterCard, Visa, Maestro ,prin intermediul PayPal. Procesul de plată din cadrul magazinului(website-ului) nostru se desfasoară în deplină siguranță, plațile fiind procesate prin sistemul “3D Secure” al procesatorului nostru de plăți Mobilpay.

Modalități de livrare

Livrarea produselor din magazinul(website-ul) nostru se face exclusiv pe e-mail. Prin livrare se înțelege furnizarea produselor achiziționate din magazin, direct in casuța dumneavoastră poștală electronică(email) insoțite de link-uri pentru descărcarea programului(elor) și factură.

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password