Licență MS Office 2019 Professional Plus - licență electronică

35,00 $
  • Cheia de activare va fi trimisă prin e-mail în maxim 24H, după confirmarea plății. Vă rugăm să verificați și folder-ul SPAM.
  • Cheia de activare pentru Office 2019 Professional Plus este neutilizată, nouă, și poate fi folosită pentru a activa software-ul în mod legal.
  • Produsul nu conține DVD și autocolant CoA
  • Dacă nu dețineți un DVD de instalare sau o unitate USB, ve-ți primi pe e-mail un fișier pdf cu link-uri de unde puteți descărca Office 2019 Professional Plus
Cantitate
In Stock

 

Plata în siguranță prin PayPal,

 

Livrare prin e-mail în maxim 24h

Licența Microsoft Office 2019 Professional Plus este o licență retail ce pote fi utilizată pe orice sistem PC sau dispozitiv achiztionat de utilizator. Aceste licente pot fi mutate de pe un sistem pe altul.

Licența Microsoft Office 2019 Professional Plus conține versiunile 2019 clasice de Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint și Outlook, plus Publisher și Access.

În acest pachet sunt incluse toate limbile.

Licența Microsoft Office 2019 Professional Plus este compatibilă cu Windows 10.

Office Professional 2019 este destinat firmelor mici în dezvoltare care doresc aplicațiile Office clasice, plus Outlook, OneDrive, Publisher și Access.

Microsoft
Office 2019 Professional Plus
Grade 
2020-01-22

Licenta ok

Multumit de produs. Dupa plata am primit mai multe link-uri de unde se poate descarca Office 2019 Pro in mai multe limbi. Cheia primita pe email a functionat fara probleme.

Write a review

Related Products (There are 3 other products in the same category)

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password