Licență Windows 10 Home retail - licență electronică

19,00 $
  • Cheia de activare va fi trimisă prin e-mail în maxim 24H, după confirmarea plății. Vă rugăm să verificați și folder-ul SPAM.
  • Cheia de activare pentru Windows 10 Home retail este neutilizată, nouă, și poate fi folosită pentru a activa software-ul în mod legal.
  • Produsul nu conține DVD și autocolant CoA
  • Dacă nu dețineți un DVD de instalare sau o unitate USB, vă rugăm să descărcați fișierul de configurare al sistemului de pe site-ul oficial Microsoft,
Cantitate
In Stock

 

Plata în siguranță prin PayPal,

 

Livrare prin e-mail în maxim 24h

Cu Windows 10 Home beneficiați de pornirea mai rapidă a computerului, de un meniu Start familiar, dar extins și de numeroase modalități de a rezolva activitățile pe mai multe dispozitive.

Windows 10 este rapid și familiar, mai sigur și mai securizat și are caracteristici care vă permit să fiți mai creativi și productivi.

O experiență pe care o cunoașteți și mai multe de apreciat

Meniul Start și bara de căutare facilitează găsirea rapidă a lucrurilor. Organizați, editați și partajați cu ușurință fotografii și clipuri video. Navigați pe internet mai rapid cu Microsoft Edge.

Securitatea este oferită standard în Windows 10 Home

Simțiți-vă în siguranță datorită caracteristicilor de securitate integrate cu care este furnizat Windows, inclusiv paravanul de protecție și funcțiile de protecție pentru internet împotriva virușilor, malware-ului și ransomware-ului.

Noi modalități de a fi productivi

Finalizați lucrurile mai rapid cu funcțiile Cronologie și Asistență pentru concentrare. Iar cu aplicația Your Phone6, nu este nevoie să căutați pe telefon - accesați pur și simplu mesajele text și fotografiile direct de pe computer.

Microsoft
Windows 10 Home Retail
Grade 
2020-01-21

Licenta windows 10 home

Am cumparat licenta cred ca acum o luna. Am primit codul a doua zi. Mi s-a explicat ca nu era implementat modulul care trimite automat codurile de activare pe email. Codul primit a mers perfect.

Write a review

Related Products (There are 3 other products in the same category)

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password