Licență Windows 10 Pro OEM - licență electronică

19,00 $
  • Cheia de activare va fi trimisă prin e-mail în maxim 24H, după confirmarea plății. Vă rugăm să verificați și folder-ul SPAM.
  • Cheia de activare pentru Windows 10 Pro OEM este neutilizată, nouă, și poate fi folosită pentru a activa software-ul în mod legal.
  • Produsul nu conține DVD și autocolant CoA
  • Dacă nu dețineți un DVD de instalare sau o unitate USB, vă rugăm să descărcați fișierul de configurare al sistemului de pe site-ul oficial Microsoft,
Cantitate
In Stock

 

Plata în siguranță prin PayPal,

 

Livrare prin e-mail în maxim 24h

Windows 10 Pro conține toate caracteristicile versiunii Windows 10 Home, plus funcționalități de business, precum criptare, conectare de la distanță, crearea de mașini virtuale și altele.

Dacă aveți o afacere mică și doriți să beneficiați de funcționalitate îmbunătățită, Windows 10 Pro este sistemul potrivit.

Cea mai bună protecție a securității, integrată în Windows 10 pro

Windows 10 Pro este furnizat cu caracteristici de securitate integrate, inclusiv paravan de protecție și funcții de protecție pentru internet împotriva virușilor, malware-ului și ransomware-ului.

Desfășurați-vă activitatea de oriunde cu Windows 10 pro

Vă adorați telefonul. La fel și computerul dvs. Continuați de unde ați rămas. Pagini web, documente Office , fotografii - le citiți, scrieți și editați de pe toate dispozitivele.

Gestionați-vă cu ușurință afacerea, așa cum doriți

Windows 10 Pro oferă management simplu și flexibil, astfel încât să realizați mai multe.

Microsoft
Windows 10 Pro OEM
Grade 
2020-01-30

Windows original

Am avut o strangere de inima cand am cumparat. Nu ma asteptam sa fie pe bune. Mai ales ca cheia de activare am primit-o la cateva ore. Cheia a fost buna. Recomand

Grade 
2020-01-23

Licenta originala

Am cumparat aceasta licenta. După instalare am observat ca windows-ul nu era activat. Asa că am fost nevoit să sun la Microsoft Romania pentru activare. Dupa ce am urmat toti pasii mi-au trimis un cod cu care in cele din urma windows-ul s-a activat. Acum totul e ok.

Write a review

Related Products (There are 3 other products in the same category)

close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password